Naslovna Izdvojeno VREDNI POKLONI ČITAOCIMA

VREDNI POKLONI ČITAOCIMA

3609
0
PODELI

Poštovani čitaoci,

U narednom broju ćemo vas takođe nagrađivati, a glavna nagrada koju dodeljuje “Premil” je hrana za ljubimce u težini vlasnika. Ova firma darivaće i pet “Premil” paketa koji sadrže kačket, frizbi i činiju za hranu za pse, a “Josera” poklanja takođe pet paketa koji sadrže majicu, činiju za mace i lopticu za mačke.
Kompanija “Novosti” daruje dva kompleta od po šest rečnika, kao i šestomesečnu pretplatu na naš list.
SZR Bane će i u narednom broju pokloniti četiri povoca za pse, a “Semaco” će pokloniti četiri pakovanja mineralno-vitaminskih dodataka od po 100 tableta u pakovanju.
Osim navedenih darodavaca, u narednim brojevima glavne nagrade čitaocima dodeliće Tatjana Krstić, dizajner odeće za ljubimce, kao i firma “Husse” koja je uvoznik i distributer suve hrane za ljubimce, a proizvodi se u Švedskoj i do vas dolazi u originalnom pakovanju.
U nagradnoj igri se učestvuje slanjem SMS poruke na broj 1055, a poruke se mogu slati u utorak, 21. marta, između 12 i 15 časova.
Poruka treba da sadrži: VN (razmak) odgovor na pitanje ime i prezime pošiljaoca adresa pošiljaoca (ulica, broj, mesto) i rasu psa ili mačke.
Sa jednog broja telefona se može poslati samo jedan SMS.
Cena poruke je 36 RSD sa PDV, plus osnovna cena poruke kod operatera.

*** NAGRADNO PITANJE ***

KOJI ROĐENDAN JE NEDAVNO OBELEŽIO “ZOV”?

Imena dobitnika biće objavljena u narednom broju “Zova”, koji izlazi 31.marta.

Srećno!